Mariannes kaffekage

Mariannes kaffekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
200 g.smør
175 g.sukker
4 æggeblommer
250 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
75 g.kokosmel
100 g.finthakket mørk chokolade
4 æggehvider
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.kakao
2 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Smør og sukker røres sammen, rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland bagepulveret i melet og rør dette i dejen sammen med kokosmel og chokolade. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i til slut.

Fyld dejen i en velsmurt springform. Bag kagen på næst nederste rille i ovnen ved 180 grader i 1 time, tag kagen ud, løsn ringen.

Bland ingredienserne til glasuren og overtræk den kolde kage hermed inden serveringen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kaffekage

karakterer:
Opskriften er vist 10500 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-30 19:29:23
Hvad har din kage med kaffe at gøre ??????

  -   2007-09-15 15:10:31
En særdeles god kage til snaps, og sild. Kan koldt anbefales her fra. Dog må jeg lige tilføje at den er bedst uden kaffe!!