Mandelrand med mokkaovertræk
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Mandlerne hakkes fint og blandes med 150 g sukker. Æggehviderne piskes stive med salt og resten af sukkeret og mandel-sukkermassen vendes i. Dejen kommes i en smurt og raspdrysset form og bages i en 200 grader varm ovn i ca. 35 min.
Den bagte kage afkøles. Til overtrækket koges fløden op med frysetørret kaffe og den finthakkede chokolade røres i. Cremen skal være ensartet. Afkøl overtrækket til det har en glasuragtig konsistens og bred det over kagen.
|
|
Opskriften er vist 25038 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2011-02-28 09:23:13 Fantastisk kage, lækker og luftig! Har tilsat bitre mandler, for at fremhæve mandelsmagen. Kagen bliver bedst i lille springform... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne