Makronkage 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtstoffet smuldres i melet, bland sukker og bagepulver i og ælt dejen sammen med æggeblommerne.
Fordel dejen i 2 lagkageforme (evt. i en bradepande). Knus tvebakker, bland dem med flormelis, mandelessens og de stiftpiskede æggehvider. Kom fyldet på dejen. Bag kagerne ved 190 grader C. alm. ovn i 20-25 min. |
|
Opskriften er vist 92080 gange,
og udskrevet 1644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (34 stemmer) |
|
Kommentarer bethina. - 2012-09-27 19:53:23 jeg synes dejen er underlig.. opgav for synes det var sådan noget tør noget synes at der mangler væde.... Livet - 2012-06-20 10:30:36 Arhhh, Rikke. Makroner er lavet af marcipan, sukker og æggehvide. Men da marcipan er lavet af mandler, kan jeg godt forstå at det "forveksles" med mandelessens. Jeg undre mig så bare over hvordan tvebakker kommer ind i billdet... Mon det er for at få den chruncy effekt, som makroner har. nordjylland - 2012-04-25 23:05:02 Jeg lavede denne kage her til aften, og resultatet var mildest talt skuffende. For sukker-agtig smag og slimet konsistens. Ikke en opskrift jeg vil genbruge. Rikke - 2011-10-05 17:00:55 I, der klager over manglende makroner ved tydelivis ikke, hvad makroner er lavet af: æggehvider, sukker og mandelessens. Så jo, der er skam rigtig mange makroner i ;) Karoline - 2011-09-29 14:16:56 Er det fint nok at man laver makron kagen dagen før eller er det bedst at lave kagen den samme dag man skal have den??? Hanne - 2011-09-19 03:59:07 man da ikke lave en ordentlig makronkage uden makroner kathrine - 2011-07-04 15:40:24 der skal jo slet ikke makroner i? anonym - 2010-10-30 17:40:37 hvor er makronerne?? frederik - 2010-02-04 18:40:38 det ser godt ud men put chokolade på Ellen - 2009-08-15 09:52:11 Kagen bliver ekstra lækker hvis der smøres hindbærmarmelade på dejen, inden fyldet kommes på. Noe - 2005-01-01 01:01:01 Husk 2 æggehvider til fyld, som skal piskes stive |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne