Lille ambrosiakage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet og lad det svale af. Piskæg og sukker til en let og luftig masse, tilsæt appelsinsaft, appelsinskal samt det smeltede smør og rør mel og bagepulveri med let hånd. Bland dejen omhyggeligt og hæld den i en 1 liters springform smurt med fedtstof og dryssest med rasp. Bag i ca. 35 minutter ved 175 grader. Prøv at stikke i kagen med en strikkepind for at se, om kagen er gennembagt, inden den tages ud. Lad kagen stå et øjeblik i formen, før den løftes ud og stilles til afkøling. Rør glasuren af flormelis og vand og fordel den ud over kagen. Drys med syltet appelsinskal, inden glasuren er tør. Det er en forholdsvis lille kage, så er man mange skal der nok bages af dobbelt portion.
|
|
Opskriften er vist 8671 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne