Appelsinis med chokolade og mandler
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft. Pisk fløden stiv og bland den med æggemassen. Sørg for at få isen blandet godt, så æggene ikke synker til bunds og giver bundfald.
Sæt blandingen i fryseren 1-2 timer, til den begynder at tykne. Hak chokolade og mandler hver for sig og bland det i den halvfrosne is. Kom blandingen i en form og stil den atter i fryseren mindst 3-4 timer, eller til isen er frosset. Tag isen ud af fryseren 15-20 minutter før serveringen, løsn den rundt langs kanten med en kniv, hold evt. formen få øjeblikke i varmt vand og vend isen ud på et fad. Servér isen med små kager til |
|
Opskriften er vist 36516 gange,
og udskrevet 865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2011-06-13 16:42:04 Super lækker is. Jeg smuttede mandlerne først, isen var ikke spor harsk. Kan også med fordel laves uden mandler. Skal bestemt snart laves igen, men da med lidt amaretto i. anonym - 2010-12-30 13:23:02 Vi har lavet den uden mandler,serveret i en nødde kurv med blåbær på toppen, og det er helt perfekt. mester koken - 2007-05-06 13:40:12 jaa..jo den er okay men.. mandlerne gør at den smager harsk... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne