Citronmelissesnaps - Citronmelisse snaps
Hovedingrediens : Krydderurter - Citronmelisse Kilde : Dan Sukker Indsendt : |
|
|
Rib citronmelissen, og læg bladene i brændevinen. Tilsæt rørsukker. Ryst flasken, og lad den stå i 2-3 dage. Sil bladene fra, og stil snapsen på køl, til den skal drikkes.
|
|
Opskriften er vist 28845 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mfs - 2009-07-20 13:55:09 Vil gerne afprøve den til senere brug til vores årlige snapsefrokost, meeen, er snapsen bedst til sild eller til andre dejlige ting der hører en frokost til, eller drikkes den bedst til dessert/kaffekage? Marianne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne