Kage med kokosglasur
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker let og skummende. Tilsæt smeltet, afkølet smør. Bland mel med bagepulver, sigt det i og rør dejen sammen. Rør fløden i. Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 25 min. Kom alle ingredienser til glasuren i en gryde. Rør det sammen og lad det få et opkog. Hæld glasuren over kagen efter 25 min bagetid og fortsæt bagningen, til overfladen er gylden, ca 15 min. Lad kagen afkøle i formen, før den tages ud og afkøles på rist.
|
|
Opskriften er vist 10560 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne