Kage med kokosglasur

Kage med kokosglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
125 g.sukker
125 g.smør
175 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
3 spsk.fløde
 
 Til formen:
 rasp
 
 Kokosglasur:
50 g.smør
50 g.sukker
50 g.kokosmel
1 spsk.hvedemel
2 spsk.fløde
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker let og skummende. Tilsæt smeltet, afkølet smør. Bland mel med bagepulver, sigt det i og rør dejen sammen. Rør fløden i. Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 25 min. Kom alle ingredienser til glasuren i en gryde. Rør det sammen og lad det få et opkog. Hæld glasuren over kagen efter 25 min bagetid og fortsæt bagningen, til overfladen er gylden, ca 15 min. Lad kagen afkøle i formen, før den tages ud og afkøles på rist.





karakterer:
Opskriften er vist 10600 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu