Kage med gulerrod, courgette og whisky
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Lad rosiner trække i whisky eller brandyen 20-30 minutter- evt. længere. Sigt mel, bagepulverog natron samt kanel i en skål. Pisk æg, olie og sukker sammen og vend den krydrede melblanding i dejen sammen med courgetter, gulerødder og de hakkede valnøddekerner. Rør dejen sammen og hæld den i en velsmurt, letraspet springform 22 cm i diameter og bag kagen i ovnen ved 180 grader, 50-60 minutter til den føles fast. Tag kagen ud og lad den afkøle i formen 15 minutter, før den flyttes over på en bagerist og afkøler helt. Til glasuren piskes flødeost og smør let og luftig med flormelis og glasuren smøres i et jævnt lag over kagen, der pyntes med valnøddekerner og kandiseret violer.
Tips: En pragtfuld kage, saftig og med masser af smag, som passer godt både til kaffe og te eller som dessert sammen med frugtsalat. |
|
Opskriften er vist 6737 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2008-10-16 15:26:32 Kagen er rigtig god og kan kun anbefales. - Men husk lige at komme rosiner og whiskyen i dejen. Hanne - 2008-10-14 20:24:32 Skøn kage. Prøv den! - Men husk lige at tilsætte rosinerne og det, de ikke har trukket. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne