Kaffekage fra Israel
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Oprindelsesland : Israel Indsendt : |
|
|
Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens det piskes helt stift. Pisk æggeblommerne, sukker og lidt salt luftigt og bland det med æggehvidesukkeret og de øvrige dele i opskriften. Kom den blandede dej i en smurt springform og bag kagen ved 175C i ca. * min.
Lad kagen køle af før den løsnes af formen. Hæld forsigtigt en halv kop stærk kaffe over og lad kagen stå til næste dag.
Pisk fløden med sukker og frysetørret kaffe og fordel det over kagen. Pynt med reven chokolade.
* antal min manglede i opskriften
|
|
Opskriften er vist 15214 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Karen Mette - 2009-08-03 19:03:51 Kokos = kokosmel Karen Mette - 2009-08-03 19:03:10 Kagen er VILDT lækker ! Jeg lavede 1½ portion og bagte den i en form på 22 x 30 cm, den blev ca 5½ cm høj (målt uden fløden ovenpå). Jeg bagte den i 55 min. Inger - 2007-12-28 16:59:18 hmm... det lyder vildt lækkert, men vil ikke kaste mig ud i at bage den, når jeg ikk ved hvor lang bage-tid... har nogen prøvet den? Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Hvad menes der med kokos? Er det kokosmel eller kokosmælk? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne