Kaffekage 06
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Fryseegnet : Er Fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør først fedtstoffet godt. Rør så flormelis og æg i. Melet blandes med bagepulver og røres i dejen. Fyld dejen i en smurt springform og bag den midt i en 175 grader varm ovn i 1 time. Prøv at stikke i kagen med en strikkepind. Hænger dejen ikke ved, er kagen bagt. Når den er helt kold, flækkes den.
Smørcreme: Rør 100 g smør med 2 æggebkommer og 75 g flormelis, rør kaffen ganske langsomt i. Læg kagen sammen med denne smørcreme. Glasur: Sigt 100 g flormelis og rør det til en glasur med 1 spsk stærk kaffe. Smør det ovenpå kagen. |
|
Opskriften er vist 14166 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kaffemusen - 2005-01-01 01:01:01 skide go´ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne