Æblekage med kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 319537 gange,
og udskrevet 6209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (79 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-01-12 14:59:37 Jeg påtænker at minimere sukkerindholdet samt bruge madlavningsfløde i stedet for piskefløde af hensyn til min Diabetes anonym - 2017-11-18 10:18:49 Jeg bruger halv dej til samme mængde æbler - det er godt! Succes hver gang anonym - 2017-09-04 17:29:59 Jeg elsker den kage mums (Y) René Knudsen - 2016-09-19 14:49:38 Alletiders opskrift. Kagen havde den helt perfekte blødhed indeni. Jeg rev dog æblerne på et råkostjernet. Bagte lidt i et ildfast fad og resten røg i muffinform. Mums! Sharon - 2015-02-02 17:00:11 Super lækker kage , jeg tilføjede korn fra 1 vaniljestang til dejen. Og dryppede også lidt ekstra smør over kagen inden den skulke bages. Og lagde staniol over da kagen havde bagt halvdelen af tiden. Vi spiste den lun med cremefraish . Virkelig lækker anonym - 2015-01-20 16:02:53 Min endte i med at blive brændt på toppen, og synes også at bunden blev bagt lidt hårdt. Men kunne desværre ikke nå at redde den... Måske den skal prøves en anden gang.. :) Henriette - 2013-09-19 22:11:32 LÆKKER æblekage - kan varmt anbefales :) Aya - 2012-02-04 19:28:25 Super lækker æblekage.. Pas dog på at den ikke bliver brændt.. Som min den føste. Men prøv at ligge sølvpapir på mår kagen er halvvejs igennem bage tiden.. Den er simpelrhent så lækker og blød i konsistensen.. Jeg serverede den lun og med en klat cremefraiche.. Den er dog også lækker kold og uden noget... Så her fra får den topkarakter... Kan varmt anbefales Aya - 2012-02-03 10:06:31 Dette er verdens lækreste æblekage.. Pas dog på at den ikke brænder på, put evt. Sølvpapir på når kage når den er halvvejs bagt.. Top karakter her fra.. Johanne - 2011-10-01 12:26:06 Man kan blande revne æbler i dejen, det gør dejen mere svampeagtig - som en god squashkage. Jeg bruger altid syrlige æbler, da det giver en god kontrast til den søde dej. Jeg elsker denne kage! :) Katrine - 2011-08-18 20:33:36 Er den fryseegnet? katrine - 2011-08-18 20:22:56 skal man bruge det der springform,kan man ikke bare bruge et ovnfast fad? Emilie NL - 2011-05-28 12:23:25 En god kage... jeg fik god respons fra de gæster jeg serverede den for. Ikke en fantastisk kage, men den er god og forholdsvis let og lave og så ser den rigtig flot ud. Emilie NL - 2011-05-26 14:06:35 En god kage... jeg fik god respons fra de gæster jeg serverede den for. Ikke en fantastisk kage, men den er god og forholdsvis let og lave og så ser den rigtig flot ud. Louise - 2011-01-30 15:48:49 Fantastisk! Jeg tilføjer dejen lidt vanillesukker - det gør underværker og kagen har været MEGET populær de steder jeg har medbragt den :) Tak for en god opskrift. mik - 2010-10-29 00:05:27 Der er for meget væske i forhold til mel. og for meget sukker i forhold til mel. Jens Otto - 2007-09-15 15:15:32 Det må sige inge! Simpelthen den bedste kage jeg i lang tid har fået, men prøv i stedet for fløde at putte ingefær og øl i, det gir den en utrolig fyldig og rar smag! jytte - 2005-01-01 01:01:01 God kage! Prøv at skifte fløden ud med ylette og erstat ca. 2 spsk. mel med havregryn. Jeg synes, det giver en anden konsistens. Sacha - 2005-01-01 01:01:01 lidt gummiagtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne