Hyttens galop-æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres, heri æggene, citronskal, mel med bagepulver og til sidst mælk eller fløde.
Dejen kommes i en rund lidt dyb form eller et ildfast fad, og i dejen trykkes de rå skrællede æblesnitter, som overdrysses med sukker evt. blandet med lidt kanel og snittede mandler. Bager på nederste rille ved 225° i 25-30 min. Kagen kan bages i et ildfast glasfad og serveres herfra, men anvender du en springform, skal denne smøres godt med smør og drysses med rasp. |
|
Opskriften er vist 9906 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne