Hyttens galop-æblekage

Hyttens galop-æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
125 g.sukker
2 æg
0.5 citron revet skal heraf
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
0.5 dl.mælk eller kaffefløde
 
 Fyld:
2 snittede æbler
 sukker
 evt.kanel
 snittede mandler
 
Opskrift:
Smør og sukker røres, heri æggene, citronskal, mel med bagepulver og til sidst mælk eller fløde.

Dejen kommes i en rund lidt dyb form eller et ildfast fad, og i dejen trykkes de rå skrællede æblesnitter, som overdrysses med sukker evt. blandet med lidt kanel og snittede mandler.

Bager på nederste rille ved 225° i 25-30 min.

Kagen kan bages i et ildfast glasfad og serveres herfra, men anvender du en springform, skal denne smøres godt med smør og drysses med rasp.





karakterer:
Opskriften er vist 9906 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu