Hvepsebo
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Smør og sukker røres let og smidigt.
Æggene røres i et ad gangen.
Mel og bagepulver sigtes og blandes i sammen med reven skal og saft af en appelsin.
Dejen kommes i en smurt springform og sættes i ovnen ved 170 grader i 30 min. Derefter bredes kokosmassen ud over, og kagen bager færdig i ca 25 min.
Til kokosmassen piskes æggehviden stiv, sukkeret drysses i og der piskes endnu et øjeblik før kokosmelet kommes i sammen med sigtet kakao
|
|
Opskriften er vist 11219 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-17 14:50:07 så tør at den smugler :-( mums - 2005-01-01 01:01:01 smager nok godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne