Gulerodsnøddekage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Mal nøddekerner og bland dem med gulerødder. Pisk citronsaft og skal i en skål sammen med æggeblommer og sukker, pisk det let og luftigt. Bland rasp, kanel, nelliker, maizenamel og bagepulver, og vend denne blanding i æggemassen. Bland gulerødder og nødder i dejen og vend de stiftpiskede æggehvider i til sidst.
Hæld dejen i en velsmurt, let raspet springform 20 - 22 cm. og bag den i ovnen ved 175 - 200 grader C i ca. 50 minutter. Når kagen er taget ud, skal den afkøle noget før den flyttes over på en rist, hvor den skal køle helt af. Drys flormelis over kagen, før den serveres. Tips: Den skal bages senest dagen før den skal spises, og den vinder betydeligt i smag ved at få lov til at stå et par dage. |
|
Opskriften er vist 15150 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2012-03-08 18:28:56 Der er rasp i opskriften og det indeholder da gluten. Heidi Jønsson - 2011-03-11 08:52:55 Rasp - indeholder gluten, Raspen skal være hjemmelavet af glutenfri franskbrød eller købt glutenfrit - hvis muligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne