Citronis med chokoladeglasur
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Del æggene og kom blommer og hvider i hver sin skål.
Kom sukker og vanillesukker i skålen med æggeblommerne. Pisk til det bliver tykt og luftigt. Skyl citronen i varmt vand. Riv den yderste gule skal af, ikke noget af det hvide. Kom det i en skål. Pres saften ud af citronerne. Bland skallen og citronsaften ned i skålen med de piskede æggeblommer. Rør creme fraichen i. Pisk fløden tyk. Pisk æggehviderne stive. Rør det hele sammen i en stor skål og hæld det i en form, gerne en med løse sider. Frys isen i ca 4 timer. Tag isen ud af fryseren. Læg den med bunden i vejret på et serveringsfad og fjern formen. Smelt chokoladen i vandbad og bred den over isen. Pynt med kandiserede violer og sølvkugler. Server isen når chokoladen er blevet stiv. |
|
Opskriften er vist 12822 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne