Frugtkage

Frugtkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør
200 g.sukker
3 æg
2 tsk.vanillesukker
3 tsk.bagepulver
250 g.hvedemel
0.5 dl.fløde
325 g.afdryppede syltede kirsebær
50 g.grofthakkede valnøddekerner
 
Opskrift:
Rør blødt smør godt sammen med sukker og rør æggene i et ad gangen. Rør vanillesukker i. Bland bagepulver i melet og rør det i skiftevis med fløden. Kom dejen i en velsmurt springform, 24 cm i diameter. Fordel de godt afdryppede kirsebær herpå sammen med grofthakkede valnødder. Bag kagen ved 170 grader i ca. 45 minutter. Prøv med en strikkepind, hænger der ingen dej ved, er kagen færdigbagt.

Tips:

Her er brugt syltede kirsebær og valnødder som fyld, men man kan også bruge henkogte fersken- eller abrikosstykker, ligesom frosne, næsten optøede jordbær eller hindbær er egnet fyld.





karakterer:
Opskriften er vist 15068 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Har lett etter en slik opskrift lenge, og er spent på å prøve den.