Fin Kaffetærte
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet og lad det køle. Kom æg, flormelis og salt i en skål og rør rundt. Stil skålen i varmt vandbad og pisk dejen til den er luftig og begynder at blive tyk. Dejen må kun simre, den må ikke koge. Tag skålen fra varmen og pisk til dejen er kold.
Sigt mel ned i en gryde og tilsæt fedtstoffet og æggedejen. Rør rundt. Beklæd en springform med bagepapir. Hæld dejen i formen og bag den på midterste rille ved 175 grader i ca 40-50 min. Lad kagen køle og forsigtigt i 2 bunde. Stænk dem med cognac. Pisk fløden halvstiv. Bland flormelis og kaffepulver og kom det i flødeskummet lidt ad gangen, mens det piskes færdigt. Fyld og dæk tærten med flødeskum. Gem lidt og sprøjt små rosette rundt i kanten. Pynt hver roset med en chokoladeplesken. |
|
Opskriften er vist 8663 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 mon ikke der menes flormel, dvs mel, og ikke flormelis? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget mel skal der i??? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er jo nærmest umulig at smelte æg og flormelis og få det til en dej!!!"! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne