Fernand Point Chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker Tilsæt mel og smeltet chokolade. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen. Det er æggehviderne der får dejen til at hæve. Man kan evt komme groft hakkede chokoladestykker i dejen. Kommes i en smurt form. Ikke tykkere end 3-4 cm. Bages ved middel varme i 20-30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 8934 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne