Engelsk fødseldagskage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med fyldet. Riv marcipanen på den grove side ag råkostjernet. Hak chokolade, cocktailbær og pomeransskal. Skold, smut og hak mandlerne. Bland rosiner, korender, chokolade, cocktailbær, pomeransskal og mandler med de 3 spsk mel.
Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Rør rom i og tilsæt reven appelsinskal. Bland mel og bagepulver og rør det sammen med fyldet. Kom halvdelen af dejen i en rund velsmurt form på ca. 20 cm i diameter. Fordel den revne marcipan herover og dæk med resten dejen. Bag kagen ca. 1 time ved 175 grader. Lad kagen stå til næste dag. Rør glasur af flormelis og æggehvide og farv med lidt grøn frugtfarve. Glaser kagen og pynt med marcipanroser og marcipanblade. Tips: Kagen smager bedst når den bliver bagt dagen før den skal bruges. |
|
Opskriften er vist 11270 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne