Daddel-æblekage

Daddel-æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hakkede dadler
1 dl.kogende vand
325 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.nellike
0.5 tsk.allerhånde
0.5 tsk.ingefær
0.5 tsk.kanel
150 g.smør
2 æg
2 dl.æblemos
50 g.nødder
50 g.mandler
 
Opskrift:
Overhæld dadlerne med kogende vand.

Bland mel, bagepulver og krydderier. Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost. Tilsæt farin. Pisk æggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler.

Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter. Bag kagen 50-60 minutter ved 175 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 14860 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-22 11:21:56
Mængde farin??? Hvor meget har andre brugt? :)

  -   2008-09-04 11:11:12
der står der skal tilsættes farin hvor meget skal der i

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor meget farin?