Daddel-æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Overhæld dadlerne med kogende vand.
Bland mel, bagepulver og krydderier. Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost. Tilsæt farin. Pisk æggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler. Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter. Bag kagen 50-60 minutter ved 175 grader. |
|
Opskriften er vist 14860 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Cirkeline - 2012-07-22 11:21:56 Mængde farin??? Hvor meget har andre brugt? :) anonym - 2008-09-04 11:11:12 der står der skal tilsættes farin hvor meget skal der i David Douglas - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget farin? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne