Citronmazarin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtstof og sukker piskes luftigt. Æggene tilsættes skiftevis med mel, bagepulver og purerede kartofler. Citronskal og saft røres i dejen.
Dejen hældes i en velsmurt springform. Kagen bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1½ time. Når den er kølet af, vendes den ud. |
|
Opskriften er vist 22498 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Maria Annel - 2012-03-28 11:33:13 Er det muligt bare at erstatte citron med lime? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne