Chokoladetærte med nøddeflødeskum
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen brækkes i stykker og smeltes i en dyb tallerken over en gryde med kogende vand. Smør og sukker røres hvidt. Æggeblommerne samt den smeltede chokolade blandes heri. Mel og kartoffelmel samt bagepulver sigtes i, og de stivpiskede hvider vendes i af 2 gange. Dejen fyldes i en smurt springform, der er drysset med rasp. Kagen bages ved 175C i ca. 45 min. Ovnen må ikke åbnes den første halve time. Lige før serveringen lægges flødeskum, der er blandet med stærk kaffe, over kagen. Pyntes med hakkede nøddekerne og høvlet chokolade. Kagen smager bedst, hvis den bages dagen før den skal serveres.
|
|
Opskriften er vist 12090 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Maja mad - 2007-03-16 12:13:53 Hammer god kage, virkelig.. Men er det nødvendigt at bruge kartoffelmel? Og hvilken str. form er bedst at bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne