Chokoladerandkage

Chokoladerandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.sukker
3 æg
75 g.hvedemel
1 spsk.kakao
 lidt vanillesukker
 
 Fyld:
75 g.flormelis
75 g.smør
 rom eller citronessens
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en let masse, herefter blandes mel, kakao og vanillesukker som forsigtig røres i massen. Hældes i en smurt randform. Bages ca. 1/2 time ved 175 grader. Kagen drysses med flormelis eller glasur og kokos.





karakterer:
Opskriften er vist 10755 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu