Chokoladerandkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes til en let masse, herefter blandes mel, kakao og vanillesukker som forsigtig røres i massen. Hældes i en smurt randform. Bages ca. 1/2 time ved 175 grader. Kagen drysses med flormelis eller glasur og kokos.
|
|
Opskriften er vist 10755 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne