Chokoladekage med rommarinerede rosiner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Kom de hakked rosiner på en dyb takllerken. Hæld rom på og rør rundt. Sæt husholdningsfilm over og lad dem trække i 15 minutter. Smør og sukker røres godt. Rør æggene i et ad gangen og rør til en let og luftig creme. Rør kakao og vanillesukker i sammen med de marinerede rosiner med rommen. Bland mel og bagpulver og rør det i skiftevis med mælken. Smør en springform på ca. 22 cm i diameter på siderne og læg et stykke bagepapir i bunden. Rør det spilkognde vand i dejen, der straks bredes ud i springformen. Bag kagen på næstnederste rille ved 175 grader i ca. 1 time. Løsn kagen forsigtigt i kanten og tag ringen af formen. Køl af. Rør flormelis med vand til glasur, der bredes over den nybagte kage.
|
|
Opskriften er vist 8419 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne