Chokoladekage med ingefær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene luftige med sukkeret. Stil skålen over kogende vandbad og pisk videre i mindst 10 min., hvorefter det tages af vandbadet.
Sigt mel, kakao og bagepulver sammen og vend det med luftige tag i æggemassen sammen med det smeltede smør. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ca. 25 minutter ved 180 grader. Når kagen er afkølet tages den ud af formen og deles i 2 bunde. Chokolade og ingefær hakkes fint og blandes med flødeskum. Fyldet fordeles mellem de 2 bunde. flormelis sigtes over kagen. |
|
Opskriften er vist 10804 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne