Chokoladekage med cognacsmørcreme

Chokoladekage med cognacsmørcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 kage

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
125 g.smør
200 g.sukker
3 æggeblommer
1 tsk.natron
3 æggehvider
1.5 dl.mælk
125 g.chokolade
 
 Fyld:
50 g.smør
50 g.flormelis
2 tsk.cognac
 
Opskrift:
Fedtstof, mælk og chokolade koges og afkøles. Derefter røres sukker og æggeblommer i. Mel, hvori natron er sigtet, blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. Til sidst vendes de stift piskede æggehvider forsigtigt i massen.

Den færdigrørte masse hældes i en smurt springform. Bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 175 grader varme i ca 45 min. ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er afkølet, skæres den igennem, og cognac - smørcremen smøres mellem lagene.

Tips:

812





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage med smørcreme

karakterer:
Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu