Chokoladekage med cognacsmørcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof, mælk og chokolade koges og afkøles. Derefter røres sukker og æggeblommer i. Mel, hvori natron er sigtet, blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. Til sidst vendes de stift piskede æggehvider forsigtigt i massen.
Den færdigrørte masse hældes i en smurt springform. Bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 175 grader varme i ca 45 min. ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er afkølet, skæres den igennem, og cognac - smørcremen smøres mellem lagene. Tips: 812 |
|
Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne