Chokoladekage med abrikos
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Pisk smør og sukker cremet, rør æggeblommer, mandler og chokolade i og vend de stiftpiskede æggehvider i dejen til sidst. Hæld dejen i en velsmurt springform ca. 22 cm. i diameter og beklædt med bagepapir i bunden og bag kagen ved 180 C, ca. 50 min., til den føles fast ved et let tryk på midten. Tag kagen ud og lad den afkøle på en bagerist. Rør abrikosmarmeladen med likør og hæld den ud over kagen. Smelt smør og chokolade over meget svag varme og lad cremen afkøle en smule før den bredes over kagen i et tykt lag.
|
|
Opskriften er vist 12436 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer betina - 2008-08-08 12:11:53 kan man komme æbler i istedet for abrikolsk?? anonym - 2007-09-09 12:34:16 fas |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne