Chokoladekage med 3 slags chokolader
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt den mørke og den lyse chokolade i et vandbad sammen med smørret.
Pisk sukker og æggeblommer hvidt (ca. 10 min). Vend mel og bagepulver sammen og vend forsigtigt det hele sammen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst. Fyld dejen i en springform og fordel den hvide chokolade i dejen. Sæt formen i en varm ovn, 180 grader, i 45 minutter. Servering: Server kagen lun eller kold. |
|
Opskriften er vist 18853 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Oversat til os, der ikke køber æg i dl-mål skal der bruges 7 æg str. L |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne