Chokolade-rødbedekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Pak ca. 300 g rødbeder i alufolie. Bag dem ca. 1½ time ved 180 grader til de er møre. Pak ud og skræl dem. Sigt kakao, hvedemel, bagepulver og salt ned i sukkeret. Rør olie, æg, polenta og rødbeder i. Hæld blandingen i en smurt, meldrysset form og bag kagen ca 50 minutter.
Tips: Dejen kan krydres med vanille eller ingefær. |
|
Opskriften er vist 17329 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-25 14:49:16 super god, når den er blevet kold, smager ellers for meget af rødbede. Bagt på 180 grader, rødbeden blev revet... Tanja - 2008-01-17 14:12:29 Skal rødbederne rives efter de er bagt eller skæres i tern? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne