Berits Citronkage
Hovedingrediens : Frugt - Citron Indsendt : |
|
|
Rør smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen. Kom den fintrevne citronskal i. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen. Kom den i en smurt melstrøet springform på 20 cm og bag kagen i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 40 minutter.
Afkøl kagen og overtræk den med glasur rørt af flormelis og kogende citronsaft. Dekorer med tynde citronfileter. |
|
Opskriften er vist 14901 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Verner - 2012-10-03 13:36:45 Smager fantastisk og er let at lave :-) Sofie - 2008-05-25 15:33:35 skal smøret smeltes i en gryde? AG - 2008-01-25 08:10:29 Den er mums og godkendt. Også let at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne