Bedstemors cognackage

Bedstemors cognackage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.smør
250 g.sukker
4 æggeblommer
5 spsk.cognac
50 g.smuttede og snittede mandler
50 g.mørk chokolade
4 æggehvider
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til konsistensen er ligesom mayonnaise, hvorefter æggeblommer røres i en ad gangen. Mel, mandler, chokolade og cognac blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. De stift piskede æggehvider vendes forsigtigt i massen til sidst.

Den færdigrørte masse fyldes i en velsmurt og melet bageform. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og afkøler på en rist.

Tips:

810a





karakterer:
Opskriften er vist 14235 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu