Bedstemors cognackage
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til konsistensen er ligesom mayonnaise, hvorefter æggeblommer røres i en ad gangen. Mel, mandler, chokolade og cognac blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. De stift piskede æggehvider vendes forsigtigt i massen til sidst.
Den færdigrørte masse fyldes i en velsmurt og melet bageform. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og afkøler på en rist. Tips: 810a |
|
Opskriften er vist 14235 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne