Bagt chokolademandelkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180° C.
Hak den mørke chokolade og smelt den i en skål i vandbad. Hak den hvide chokolade i stykker på størrelse med solbær. Skold, smut og hak mandlerne fint. Det er vigtigt, at mandlerne næsten er som mel, da mandlerne skal binde kagen. Bland smør og halvdelen af sukkeret og pisk æggeblommerne i. Tilsæt piskefløde. Kom den smeltede mørke chokolade i massen og rør godt rundt. Tilsæt de hvide chokoladestykker og mandlerne. Pisk æggehviderne skummende, tilsæt resten af sukkeret lidt efter lidt og pisk dem stive. Sigt hvedemelet i og vend først lidt af æggehviderne i for at gøre blandingen lind og tilsæt derefter resten. Smør en springform og drys med mel. Hæld det overskydende mel væk. Hæld dejen i formen og bag den i ca. 40 minutter. Kagen skal være lidt svampet i midten. BR> Lad kagen køle af i formen. |
|
Opskriften er vist 23087 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (32 stemmer) |
|
Kommentarer pæden - 2008-03-22 09:17:17 kan kagen evt. fryses? Eller i hvor lang tid er den "frisk" Tina - 2007-04-23 12:43:32 Skøn kage. Perfekt med rørt is og friske jordbær. Mia - 2005-01-01 01:01:01 God kage .. Gitte - 2005-01-01 01:01:01 lækker kage anonym - 2005-01-01 01:01:01 God kage, men der bruges mange æggehvider og æggeblommer. Den smager meget godt!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne