Ambrosiuskage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Rør æggene i ét af gangen og rør godt mellem hvert. Bland mel med bagepulver og sigt det i dejen.
Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170 grader i ca. 45 min. Lad kagen afkøle i formen før den tages ud og afkøles på rist. Til glasuren røres flormelis med appelsinsaft, til det er glat. Bred glasuren over kagen. |
|
Opskriften er vist 15696 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2011-09-23 21:56:03 Det er faktisk en rigtig dejlig kage, og mangler man lidt " karakter " i den, kan man riste lidt hakkede nødder/mandler og komme ovenpå glasuren. Lulu - 2005-01-01 01:01:01 appelsin skallen skal selvfølgelig i dejen! God til børn, det spændende ved denne kage er appelsin saften i glasuren. der kan med fordel også bruges saften af 2 appelsiner i dejen anja - 2005-01-01 01:01:01 lidt tør, selvom jeg kun gav den 40min i varmluftovn - ikke en kage jeg vil bage igen, mangler karakter - og hvor skal man gøre af det revne appelsin skal? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne