Abrikoskage

Abrikoskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 æg
1.5 dl.sukker
3 dl.hvedemel
1.5 dl.mælk
100 g.smeltet margarine
2 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
 Abrikoser
 Nøddedrys
 Perlesukker
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende, tilsæt mælk og mel, ibland bagepulver. Kom det letsmeltede fedtstof i dejen og rør godt igennem.

Hæld dejen i en springform, smurt og meldrysset.

Læg abrikoser på i et pænt mønster, drys tesukker og nøddedrys over. Bag kagen ved 200° i ca 20 min.

Lad kagen stå lidt inden den tages ud af formen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Abrikoskage med hasselnødder

karakterer:
Opskriften er vist 19604 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-01 13:38:48
den er bare frygetelig den er frygtendgydelig

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er God

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare fantastisk god, men skal have længere tid i ovnen end der står.