Abrikos-citronkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Hæld lagen fra abrikoserne, gem den og skær abrikoserne i mindre stykker. Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven citronskal. Rør citronsaft og sukkerlage i skiftevis med mel, vanillesukker og bagepulver. Kom dejen i en smurt randform og bag kagen 50-55 minutter ved 175 grader. Rør glasur af flormelis og citronsaft. Glasér kagen og drys med fintstrimlet citronskal.
|
|
Opskriften er vist 15698 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer karen margrethe - 2005-01-01 01:01:01 hvad med abricoserne, skal de ikke i kagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne