Æblekage med abrikoser og kanel

Æblekage med abrikoser og kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 tørrede abrikoser
1 dl.hvidvin
50 g.sukker
2 stjerneanis
0.5 citron saften heraf
3 æg
80 g.brun farin
1 tsk.vanillesukker
40 g.hasselnøddemel
40 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
50 g.smeltet smør
1 cox orange æble i grove tern
20 g.hvedemel
 
Opskrift:
De tørrede abrikoser koges op med hvidvin, sukker, stjerneanis og citronsaft. Dette trækker til lagen er kold.

Æg, farin og vanille piskes luftigt. Nøddemel, mel, bagepulver og kanel vendes sammen og vendes forsigtigt i æggesnapsen.

Nu vendes smørret forsigtigt i. Æble, abrikoser og mel vendes i massen.

Massen hældes i smurte portionsforme, hvor der er drysset lidt hasselnøddemel i bunden. Ovenpå kommes nødder.

Bages ved 175 grader C ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9734 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu