Æblekage med abrikoser og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
De tørrede abrikoser koges op med hvidvin, sukker, stjerneanis og citronsaft. Dette trækker til lagen er kold.
Æg, farin og vanille piskes luftigt. Nøddemel, mel, bagepulver og kanel vendes sammen og vendes forsigtigt i æggesnapsen. Nu vendes smørret forsigtigt i. Æble, abrikoser og mel vendes i massen. Massen hældes i smurte portionsforme, hvor der er drysset lidt hasselnøddemel i bunden. Ovenpå kommes nødder. Bages ved 175 grader C ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 9734 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne