Nøddecocktailkager
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : |
|
|
Nøddekerner hakkes groft og ristes let i en gryde. Fedtstoffet tilsættes og smeltes ved rask varme. Sukkeret røres i og derefter melet (som til opbagning). Gryden tages af ilden og afkøles lidt, inden æggene tilsættes ét ad gangen. Til sidst tilsættes cocktailbær og den revne appelsinskal. Dejen hældes i små forme, der sættes på en bageplade og bages i ovnen ca 15 min ved 200 grader.
Kagerne er velegnet til frysning.
|
|
Opskriften er vist 8033 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne