Koteletter i paprikasovs
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes på panden og lægges taglagt i et ildfastfad.
Krydr med salt og peber.
Pil løget og skær det i tern. Klip bacon i strimler. Svits bacon, derefter løget, på den måde rækker fedtstoffet. Tilsæt vand, tomatpure, bouillonterning og fløde 9%. Lad sovsen koge igennem. Smag den til med salt peber og paprika. Hæld det over koteletterne. Dæk fadet til med stanniol og stil fadet midt i ovnen ved 200 gr i 15-20 min. Spises med halve bagte kartofler eller ris og råkost salat. |
|
Opskriften er vist 36054 gange,
og udskrevet 631 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-08-31 18:08:10 Der står at der skal tomat pure i, men ikke hvor meget der skal i 🤔 Har kikket op og ned af opskriften, der hvor der skal stå ske, tes , gram o.s.v. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne