Ingrids mazariner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Smør, sukker og æg piskes godt sammen. Vanillesukker, citronskal, finthakkede el. blendede mandler blandes i. Mel og bagepulver røres i sammen med mælk el. fløde.
Papirsformene skal ikke smøres. Dejen fordeles i formene, der kun fyldes 2/3 op og sættes på en bageplade. Bages midt i ovnen ved 200-225 grader i ca. 12 minutter. Til glasur røres flormelis med vand el. citronsaft og smøres på kagerne. Pyntes med halverede cocktailbær, krymmel eller valnøddekerner. Kagerne kan fryses med glasur og pynt på. |
|
Opskriften er vist 17191 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2007-02-05 08:49:42 Lækker kage. Dejen er noget fed, jeg bruger halvdelen af fedt-mængden. Vi har nøddeallergi i familien, mandler kan let erstattes af mandelessens ca. 1½ tsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne