Ingrids mazariner

Ingrids mazariner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.smør
200 g.sukker
2 æg
2 tsk.vanillesukker
25 g.mandler
1 citron revet skal heraf
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1.5 dl.mælk eller fløde
 
 Glasur:
200 g.flormelis
 vand el. citronsaft
 
 Pynt:
 cocktailbær
 krymmel
 valnøddekerner
 
Opskrift:
Smør, sukker og æg piskes godt sammen. Vanillesukker, citronskal, finthakkede el. blendede mandler blandes i. Mel og bagepulver røres i sammen med mælk el. fløde.

Papirsformene skal ikke smøres. Dejen fordeles i formene, der kun fyldes 2/3 op og sættes på en bageplade. Bages midt i ovnen ved 200-225 grader i ca. 12 minutter.

Til glasur røres flormelis med vand el. citronsaft og smøres på kagerne. Pyntes med halverede cocktailbær, krymmel eller valnøddekerner. Kagerne kan fryses med glasur og pynt på.





karakterer:
Opskriften er vist 17191 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-05 08:49:42
Lækker kage. Dejen er noget fed, jeg bruger halvdelen af fedt-mængden. Vi har nøddeallergi i familien, mandler kan let erstattes af mandelessens ca. 1½ tsk.