Tyrkisk konfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Husblas udblødes i koldt vand, koges med vand og sukker i 10 min.
Hældes op i en form, der er penslet med olie og drysset med en blanding af flormelis og rismel. Stivner. Vendes over i flormelis og kan udskæres eller lægges mellem marcipan, hvor det giver en frisk smag. |
|
Opskriften er vist 21990 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Selma - 2011-06-30 17:51:52 Har svært ved at tro, at det er tyrkisk dessert. I tyrkiet bruger man ikke husblas i mad og desserter, da det er lavet af gelatine ( svin ). Wicky - 2010-07-15 02:16:14 Jeg ville smide det i den kogte væske eller som man nu syntes for det skal jo alt sammen blandes sammen. anonym - 2009-05-10 16:53:12 der mangler hvor man skal putte appelsiner og citron i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne