Torvebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet i en kasserolle. Hæld vand og mælk i og lun det til 37º.
Smuldr gæren i dejfadet og rør den ud i lidt af mælkeblandingen. Tilsæt resten samt, sirup og størstedelen af melet. Ælt dejen og lad den hæve tildækket i ca. 30 min.
Del dejen i to dele. Rul dem ud og form dem til fem normalt store boller samt en bolle i dobbeltstørrelse. Læg den store bolle i midten og de små udenom. Hæver på en bagepladfe dækket med papir og pensles med lidt mælk, Drys sesamfrø, birkes og kommen over. Drys lidt mel over den store bolle og snit den et par gange.
Bages midt i ovnen ved 200º i ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 7022 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne