Spinatbrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : |
|
|
Der laves to portioner dej, en hvid en grøn: Tø spinaten op og varm den op sammen med 2½ dl vand. Rør 25 g gær ud heri, tilsæt ½ tsk salt og ca. halvdelen af melet. Ælt og lad den hæve 30-40 min.
Ælt resten til den hvide dej og lad den hæve 30-40 min.
Del de to deje i to stykker hver og rul dem ud til rektangler. Læg dem sammen to og to - grøn og hvid - og rul dem sammen.
Efterhæver på pladen med samlingen nedad 20 min. Rids med en kniv og bag nederst i ovnen ca. 15 min. ved 250º.
Skru ned til 175º og bag endnu 20 min.
Fryse-egnet.
|
|
Opskriften er vist 20276 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne