Skoldet havrebrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
|
|
Kog havregryn, vand og grahamsmel sammen i et par min. Og lad det afsvale lidt. Kom grynblandingen i en skål og tilsæt revne gulerødder, vand, smuldret gær, olie og salt. Rør det hele godt sammen. Ælt melet i, dejen må ikke blive for fast. Kom dejen i en smurt form på 1½-2 L. Lad brødet hæve under fugtigt klæde i ca. 1 time. Bag brødet i 35-40 min ved 200º på nederste ovnrille.
|
|
Opskriften er vist 9403 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne