Natbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres og udrøres med det kolde vand. Saltet tilsættes og der æltes så meget pizzamel i som dejen kan tage. Dejen æltes grundigt igennem, til den er blank og smidig. Dækkes med et godt fugtigt klæde og stilles til hævning et ikke for varmt sted natten over. 6-8 timer, hvis man foretrækker at lave brødet på andre tider af døgnet.
Slå dejen ud på bordet, klap den flad og fold den to gange, inden den trilles ud til et ovalt brød. Læg brødet på bagepapir, dæk med klædet og lad brødet efterhæve 1 time. Snit brødet som baguette og sæt det i en 250º varm ovn og dæmp straks varmen til 190º og bag brødet i ca. 40 min.
|
|
Opskriften er vist 10560 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne