Lyst grovbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Slå dejen op 12-20 timer før brødet skal bages.
Rør gæren ud i koldt vand og kærnemælk, tilsæt salt og ælt melet i.
Læg et vådt viskestykke over dejen og stil den til hævning i køleskab.
Ælt og form til et brød der efterhæver på bagepladen ved stuetemperatur i 1 time. Pensl brødet med vand og bag det 1 time og 15 min. ved 160º. Pensl skorpen på det varme brød med smørret. |
|
Opskriften er vist 10889 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne