Chapati Indisk brød

Chapati Indisk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :
Chapati Indisk brød, billede 4 Chapati Indisk brød, billede 1 Chapati Indisk brød, billede 2 Chapati Indisk brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Alle ingredienserne æltes sammen og hviler ca. ½ time.

Deles i 10 stykker, udrulles tyndt.

Bages på stegepande ca. 3 min på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 67180 gange,
og udskrevet 1223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (161 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5684 (1353 kcal)
KJ pr. Portion 5684 (1353 kcal)
Vægt ialt 618 gram
Vægt pr. Portion 618 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 919 KJ (218 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 42.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-05-20 10:14:48
Brødet heder faktisk Chapati og det er bedst med Chapati eller Atta mel

  -   2010-06-16 19:42:10
dejen skal på panden som en pandekage... Det er et fladt brød. Mmmmm!

  -   2008-11-24 08:24:11
Hej tyrkish girl. Kan ikke find opskrift på bazma nogen steder - gider du ikke skrive den???? ;-)

  -   2008-05-14 15:42:42
den smager vidunderkig,.... men ikke som tyrkish BAZMA(BRØD)

  -   2007-09-18 19:04:17
den er fin især hvis ens børn skal lave den

  -   2005-01-01 01:01:01
det behøves ikke gær til at bage brød... hvor tror du surdej kommer fra? der er gær over alt man kan bare ikke se dem. på en varm sommer dag kan du stille dit dej uden gær ved en åben vindue og efter en time er den hævet aligevel. der er gær i luften

  -   2005-01-01 01:01:01
det er et godt brød

  -   2005-01-01 01:01:01
der skal altså olie på panden, ellers bliver brødene ikke rigtige, og brødet skal vendes hele tiden, ellers bliver de for sorte. Der kan undværes salt i dejen, hvis man spiser det til krydret mad.

  -   2005-01-01 01:01:01
alletiders nemme og gode brød, især godt til karryretter og krydret mad.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den opskrift er kun til fremstilling på en varm pande, uden fedtstof. Dette brød er ikke kun indisk men også pakistansk