Hverdagsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Varm vandet op til 37º og opløs gæren i det. Tilsæt olie, krydderier og de skrællede og revne kartofler. Rør 8 dl mel i og ælt dejen. Hæver 30 min.
Hæld dejen ud på bagebordet og ælt mere mel ind i den, til den bliver glat og elastisk. Form den til et rundt eller ovalt brød. Lav et par snit i det med en skarp kniv. Drys lidt mel over og lad brødet hæve på en bageplade dækket med bagepapir i 30 min.
Bages i den nederste del af ovnen ved 225º i 30 min.
Afkøles tildækket på en bageplade.
Brødet er godt til smørrebrød og som tilbehør til middagsmaden.
|
|
Opskriften er vist 11328 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne