Groft rugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Varm tykmælken til knap 37º og rør gæret ud i lidt af den. Tilsæt resten samt de forskellige melsorter. Lad dejen hæve i ca. 30 min. i skålen.
Hæld dejen ud på bagebordet og ælt den smidig. Del den og rul den ud til to runde plader. Prikkes med en gaffel og hæver på en bageplade dækket med bagepapir. Pensles med vand. Bages midt i ovnen ved 200º ca. 25 min. Pakkes ind i et viskestykke og afkøles på en bagerist. Skæres ud som en lagkage. |
|
Opskriften er vist 38427 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-15 11:55:13 kom den i form og fulgte opskriften helt . Virkeligt godt brød der smager og med sprød skorpe . Har gemt en klat dej til surdej , så det glæder jeg mig til at prøve næste gang . Allan |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne