Groft formbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Lun vandet, til det er håndvarmt. Rør gæren ud i dejskålen i lidt af vandet. Tilsæt resten af vandet samt salt, honning og så meget af melet, at det bliver en stabil dej.
Drys mel over bagebordet, hæld dejen ud på det og ælt resten af melet ind i den.
Form dejen til tre glatte brød. Læg dem i smurte bageforme (1½ L). Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve mindst 45 min. eller indtil de har dobbelt størrelse. Pensles evt. med vand.
Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 1 time. Afkøles indsvøbt i et viskestykke.
|
|
Opskriften er vist 28924 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Nadja - 2009-02-01 21:18:40 rigigt godt og mættende rugbrød.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne