Grahamsbrød med hvedekerner

Grahamsbrød med hvedekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
17 dl.hvedemel
7 dl.knækkede hvedekerner
5 dl.grahamsmel
2 tsk.salt
10 dl.letmælk
1 dl.vand
50 g.gær
 
Opskrift:
Bland hvedemel, knækkede hvedekerner, grahamsmel og salt i en skål. Varm mælk og vand, til det er håndvarmt. Rør gæren ud i lidt af vandet. Hæld det samt resten af væden i melblandingen og rør rundt. Dejen bliver ikke fast. Hæld den i smurte og meldryssede forme 2L. Dæk brødene med et viskestykke og lad dem hæve ca. 1 time. Bages på nederste rille ved 225º i ca. 1 time. Dækkes evt. med alufolie, når halvdelen af bagetiden er gået, så skorpen ikke bliver for hård. Pensl de færdige brød med vand. Vend dem ud af formen. Afkøles tildækket på bagerist.





karakterer:
Opskriften er vist 16901 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu