Grahamsbrød med hvedekerner
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : |
|
|
Bland hvedemel, knækkede hvedekerner, grahamsmel og salt i en skål.
Varm mælk og vand, til det er håndvarmt. Rør gæren ud i lidt af vandet. Hæld det samt resten af væden i melblandingen og rør rundt. Dejen bliver ikke fast. Hæld den i smurte og meldryssede forme 2L. Dæk brødene med et viskestykke og lad dem hæve ca. 1 time.
Bages på nederste rille ved 225º i ca. 1 time. Dækkes evt. med alufolie, når halvdelen af bagetiden er gået, så skorpen ikke bliver for hård.
Pensl de færdige brød med vand. Vend dem ud af formen. Afkøles tildækket på bagerist.
|
|
Opskriften er vist 16901 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne